Zaglis aizmuka no apsarga ar roku dzelžiem 1

foto dbpedia.org
foto dbpedia.org

29.martā Kalkūnes pagastā 3 personu grupa, uzlaužot nožogojumu, iekļuva apsargājamā uzņēmuma teritorijā un mēģināja nozagt metāla izstrādājumus. 

Grupas iecerēto zādzību iztraucēja kādas apsardzes firmas darbinieks, kurš pēc signāla saņemšanas ieradās norādītajā vietā - tajā brīdī zagļi jau devās prom ar automašīnu, kuras piekabē bija salikti dažādi metāla izstrādājumi. Divas personas no dotās automašīnas paspēja aizbēgt, bet pašu vadītāju apsargam izdevās aizturēt, taču...sagaidot piemērotu brīdi, kad apsargs novērsa savu uzmanību, aizturētais aizbēga ar visiem roku dzelžiem.

Pēc informācijas saņemšanas policijā tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas (par zādzību ar iekļūšanu). Veicot izmeklēšanu un operatīvus meklēšanas pasākumus, policijas darbinieki noskaidroja iespējamos zagļus un vakar, 4.aprīlī, aizturēja divus jaunus vīriešus – 1986. un 1988.gadā dzimušus. Zagto metālu bija plānots nodot uzpirkšanas punktā. Viens no triju personu grupas agrāk ir nonācis policijas redzeslokā.

Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās.
 


Написать комментарий

Aga, nevis kadas apsardzes firmas darbinieks bet gan Alligator apsardzes darbiniels aiztureja to zaglenu