Līvānos aizdomās par slepkavību aizturētas divas personas 1

foto kasjauns.lv
foto kasjauns.lv

29.martā Līvānu pilsētā savā privātmājā atrasts 1942.gadā dzimušās sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtas brūces ķermenī. 

Veicot neatliekamos izmeklēšanas pasākumus, Latgales reģiona pārvaldes policijas darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes policijas darbiniekiem, tajā pat dienā uz aizdomu pamata par pensionāres slepkavību aizturēja 2 personas – 1974.gadā dzimušu sievieti un, agrāk par smaga nozieguma izdarīšanu tiesātu, 1979.gadā dzimušu vīrieti.

Turpinot izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 116.panta (slepkavība) uzsāktajā kriminālprocesā, policijas darbinieki atrada un izņēma mantas, kas bija nozagtas no cietušās pensionāres dzīvesvietas pēc viņas noslepkavošanas - zelta izstrādājumi un mobilais telefons. 

Šodien, 30.martā, tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu abām personām. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.
 


Написать комментарий

Cerams ka iedos 17 gadus tā pat kā manas mātes slepkavam, kurš arī nogalināja, lai apzagtu.