15. jūnijā Māmiņu klubs nosvinēja savu 4. dzimšanas dienu

Foto no Rēzeknes Māmiņu kluba arhīva
Foto no Rēzeknes Māmiņu kluba arhīva

Svētdien mūsu dārgajam Māmiņu klubam palika 4 gadiņi un mēs visi draudzīgi šo notikumu nosvinējām atpūtas bāzē „Kalēji”, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Visu šo dienu mēs pavadījām svētku atmosfērā un labā kompānijā. Mūsu pasākums sākās ar pārbaudījumu, ko bija sarīkojuša divas svētku fejas.

Lai tiktu uz svētku pasākumu, bērniem vajadzēja izrāpties cauri tunelim, bet pieaugušajiem vajadzēja pārvarēt dažādus šķēršļus. Visi veiksmīgi pārvarēja pārbaudījumus, par ko nopelnīja balvas.

Pēc tam visi sapulcējas lielā aplī, lai iepazītos viens ar otru, kā arī uzzinātu iemeslu, kāpēc visi ir ieradušies uz svētkiem. Bet, lai uzzinātu savu ierašanās iemeslu, no maisiņa vajadzēja izvilkt zīmīti un visiem nolasīt. Katram bija savs iemesls – kāds, piemēram, ieradās, lai piedalītos fotosesijā, kāds padziedāt un padejot, kāds vienkārši papriecāties un vienkārši labi pavadīt laiku labā kompānijā.

Kad visi bija iepazinušies, Māmiņu klubam tika pasniegts plakāts (dāvana), ko mēs veidojām kādā mūsu tikšanās vakarā. Vēlāk visi viesi uz šī plakāta pierakstīja laba vēlējumus mūsu mīļajam klubam.

Kamēr mūsu māmiņas – pavāres gatavoja pusdienas, citas māmiņas ķērās pie telpas rotāšanas. Veidoja bumbuļus no krāsainā kreppapīra, piekarot pie griestiem. Sanāca ļoti spilgti un skaisti.

Tad ķērāmies pie pusdienām, kā saka – spēles ir spēlēs, bet pusdienām jābūt laikā.

Pēc sātīgām pusdienām visi sadalījās trīs komandās un ķērās pie Māmiņu kluba dārgumu meklēšanas. Lai atrastu dārgumus, katrai komandai vajadzēja izpildīt 10 dažādus pārbaudījumus. Piemēram, atdarināt dažādus dzīvniekus, dejot, braukt ar vilcienu apkārt mājiņai, arī pakliegt vajadzēja un darīt daudz ko citu. Beigās vajadzēja salikt puzli ar norādēm, pēc kurām varēja uzzināt, kur tieši atrodas noslēptie dārgumi. Neskatoties uz to, ka vinnēja viena komanda, dārgumu pietika visiem.

Nogaršojuši dārgumus, visi ķērās pie sejiņu apzīmēšanas. Māmiņas mācījās zīmēt dažādus zīmējumus uz savu bērnu sejiņām.

Kamēr vieni zīmēja, tikmēr citi sāka bildēties ar visu ģimeni vai pa vienam ar dažādu joku atribūtiku. Varēja bildēties ar dažādām brillēm, tauriņiem, kā arī ar dažāda izmēra ūsām un arī ar lūpiņām. Visiem patika bildēties ar dažādu atribūtiku un dažādos rakursos. Paldies par bildēm mūsu fotogrāfiem.

Pēc tam sākās īsta jautrība bērniem, viņi varēja palēkāt un papriecāties uz piepūšamajiem batutiem no „Riča rotaļplacis”.

Kamēr bērni priecājas uz batutiem, tētuki varēja paspēlēt futbolu, bet mammas – volejbolu. Par piedalīšanos sporta spēlēs visiem tētiem un mammām tika pasniegtas medaļas.

Tuvāk vakaram mammas, tēti un bērni sēdās pie bagātīgi klāta galda, lai nobaudītu garšīgu šašliku no „Rēzeknes gaļas kombināts” un ļoti garšīgi saceptus kartupeļus. 

Nobaudījuši garšīgo šašliku, mēs visi sapulcējāmies ārā, lai paklausītos un noskatītos pasaku „Теремок”, kuru mums parādīja dažas māmiņas un tēti, pārvērtušies par pasaku tēliem.

Un pēc tam Māmiņu kluba dzimšanas dienā tika iznesta tradicionālā svētku torte. Pirms tam, lai iznestu torti, mēs gājām rotaļās un dziedājām dziesmas ģitāras pavadījumā, tēta Aleksandra izpildījumā.

Svētku izskaņā mēs debesīs palaidām četrus krāsainus lukturus.

Svētki pagāja jautri, jo mēs visi šo dienu pavadījām kopā draudzīgi. Un pat laiks uzlabojās, pateicoties mūsu smaidiem un pozitīvajam noskaņojumam, mums uzsmaidīja spilgti saules stari.

Vēlreiz sveicam dzimšanas dienā mūsu dārgo Māmiņu klubu un visus dalībniekus šajos brīnišķīgajos svētkos!

Paldies visiem, kas piedalījās mūsu svētkos, paldies visiem, kas palīdzēja organizēt un novadīt šo dzimšanas dienu. Un paldies arī mūsu dzimšanas dienas atbalstītājam „Rēzeknes gaļas kombināts” par garšīgo šašliku un desiņām.


Написать комментарий