Pieņem pieteikumus Rēzeknes pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanai

foto: J.Litavnieka foto
foto: J.Litavnieka foto

Rēzeknes pilsētas dome līdz 11. jūlijam izsludina pieteikšanos līdzfinansējuma saņemšanai daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes pasākumu veikšanai, piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai un dzīvojamo māju renovācijai, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Līdzfinansējums tiek piešķirts saskaņā ar 2008.gada 14.marta saistošajiem noteikumiem nr.7 „Par Rēzeknes pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma apjomu un tā piešķiršanas kārtību daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes pasākumu veikšanai, piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai un dzīvojamo māju renovācijai". Iepazīties ar saistošajiem noteikumiem var Rēzeknes pilsētas mājaslapā sadaļā „Energoefektivitāte”. 

Līdzfinansējums energoefektivitātes paaugstināšanai tiks piešķirts mājas energoaudita veikšanai (50% no daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas energoaudita izmaksām, bet ne vairāk kā 355,72 eiro). Līdzekļus varēs saņemt arī mājas renovācijas tehniskā projekta izstrādei, ja darbi tiks finansēti no Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta un Eiropas Savienības fondiem (95%, bet ne vairāk kā 2800 eiro pēc minētā finansējuma saņemšanas vai energoefektivitātes darbu uzsākšanas). Līdzfinansējums mājām piesaistīto zemes gabalu labiekārtošanai tiks piešķirts mājas piebraucamo ceļu, iekšpagalmu un gājēju celiņu seguma renovācijai (līdz 50% no projekta kopējām atbalstāmajām izmaksām); mājas ceļu servitūta seguma renovācijai (līdz 75% no projekta kopējām atbalstāmajām izmaksām); jaunu bērnu rotaļu laukumu ierīkošanai vai esošo laukumu renovācijai (līdz 95% no projekta kopējām atbalstāmajām izmaksām, bet ne vairāk kā 7000 eiro).

Pieteikumi ar pielikumiem tiek pieņemti līdz 2014. gada 11. jūlijam (ieskaitot). Papildus informāciju var saņemt Pilsētas saimniecības pārvaldē (Atbrīvošanas aleja 93, 104. kabinetā), kontaktpersona: Vecākā speciāliste-konsultante nekustamo īpašumu privatizācijas un apsaimniekošanas jautājumos L.Gavare (tālr. 646 07649) darba dienās no plkst. 13.00 līdz 16.30.


Написать комментарий