Fotoradari jau devuši pozitīvus rezultātus

foto: Delfi
foto: Delfi

Medijos publiskotā informācija, ka uz Latvijas autoceļiem atgriežas policijas rīcībā esošie četri pārvietojamie fotoradari, jau devusi pozitīvu rezultātu – autovadītāji ir kļuvuši disciplinētāki, apstiprina Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Ranorāma» Krapsis norādīja, ka pagaidām par tendencēm saistībā ar fotoradaru fiksētajiem pārkāpumiem nevar spriest.

«Par tendencēm grūti runāt. Pagājušas tikai četras dienas [kopš fotoradari atkal fiksē pārkāpumus]. Šobrīd informācija nav pilnībā apkopota. Pagaidām nevarētu teikt, ka ātrumpārkāpēju skaits palielinājies,» teica Krapsis.

Vienlaikus gan policijas pārstāvis norādīja, ka likumsargu novērojumi uz autoceļiem pēc tam, kad pagājušajā nedēļā medijos parādījās ziņa par fotoradaru izvietošanu, liecina, ka autovadītāji braukuši piesardzīgāk.

«Manā rīcībā esošā informācija liecina, ka šajās dienās bija novērojama lielāka šoferu disciplinētība. Ātruma rekordi un būtiski pārkāpumi nav konstatēti,» skaidroja viņš.

 


Написать комментарий