Festivāla „Urbanstyle” robežas paplašinās, dalībnieku skaits pieaug

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien, 24.maijā, Daugavpilī notika 6.Starptautiskais ielu kultūras festivāls „Urbanstyle 2014”, kas pulcēja aktīvus, radošus un sportiskus jauniešus no Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas.

Jāatzīmē, ka šogad festivāla ietvaros pirmo reizi tika organizēts 1,5 km maratons, kas pierādīja, ka mūsu pilsētā dzīvo aktīvi cilvēki, kuri iestājas par veselīgu dzīvesveidu.

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanva paziņoja portālam Gorod.lv, ka maratonā piedalījās 128 cilvēki, kuri lieliski tika galā ar uzdevumu un tika apbalvoti ar medaļām. Interesanti, ka pasākumā piedalījās dažāda vecuma interesenti – jaunākajam bija 5 gadi, vecākajam – 48.

Savukārt jaunatnes lietu vecākā speciāliste Evita Lukša pastāstīja portālam, ka festivāla rīkotāji esot apmierināti ar pasākuma dalībnieku aktivitāti: „Mēs negaidījām, ka ieradīsies tik daudz viesu no Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas. Tāpat festivālā piedalījās jaunieši no Rēzeknes, Dagdas, Krāslavas, Jēkabpils, Jelgavas, Jūrmalas un Rīgas”.

E.Lukša atzīmēja, ka festivāla līmenis ar katru gadu kļūst arvien vērienīgāks.



Написать комментарий