Ķīniete restorāna ēdienā atrada prezervatīvu

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Neapšaubāmi šis atradums var ieņemt pienācīgu vietu riebīgāko priekšmetu sarakstā, kuri jebkad tika atrasti restorānu ēdienos.

Mai Lianga atnāca uz Ķīnas Anhui provinces restorānu kopā ar draugiem un nolēma pamieloties ar zivi un kalmāriem. Mai jau apēda pusi no ēdiena porcijas, kad viņai gadījās kalmāra gabaliņš, kuru bija īpaši grūti sakošļāt. Grūti iedomāties viņas pretīgumu, kad viņa saprata, ka tas pavisam nav kalmārs, bet prezervatīvs, kurš kaut kādā veidā ir nokļuvis viņas šķīvī, – vēsta ruconnect.co.uk.

Viņa tūdaļ izsauca restorāna direktori, lai pieprasītu paskaidrojumus. Kā pastāstīja Mai, viņas pirmais dabiskais jautājums bija, vai šis prezervatīvs ir izmantots. Tomēr restorāna direktores Ji Ze Tengas reakcija bija vēl pārsteidzošāka: viņa paķēra prezervatīvu un to norija. Bet pēc tam apmeklētāju apsūdzēja par to, ka viņa pati ir slepus ielikusi šo priekšmetu savā šķīvī, lai nemaksātu par ēdienu.

Mai un viņas draugi jau ir nolīguši advokātu un centīsies panākt kompensāciju par morālo kaitējumu. Atliek vien minēt, vai Ķīnā labi strādā patērētāju tiesību aizsardzības sistēma, kā tas ir pieņemts Lielbritānijā un citās Rietumvalstīs. 


Написать комментарий