Sievietēm ar platiem gurniem ir nosliece uz vienas nakts attiecībām

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Jaunais pētījums rāda, ka sievietes ar platiem gurniem ir atsaucīgas uz vienas nakts attiecībām.

Pētījuma autors no Lidsas universitātes Kolins Hendrijs veica pētījumu sēriju par sieviešu ķermeņa uzbūves ietekmi uz seksuālo uzvedību. Viņš pārbaudīja, kā 148 sieviešu vecumā no 18 līdz 26 gadiem gurnu un vidukļa attiecība ietekmē īstermiņa attiecības. Dalībnieces aizpildīja anketas, norādot savus partnerus, vecumu, kurā zaudēja nevainību, dzimumdzīves aprakstu un emocionālās sajūtas.

Kopumā sievietes, kuru gurnu izmērs ir lielāks par 36 cm, bija lielāks vienas nakts attiecību skaits salīdzinājumā ar tā, kurām šī ķermeņa daļa bija šaurāka. Turklāt pavisam nav svarīga vidukļa un gurnu attiecība, – vēsta ruconnect.co.uk.

Hendrijs un līdzautori Viktorija Dž. Simpsone un Geila Brevere izteica pieņēmumu, ka sievietes ar platiem gurniem ir atsaucīgākas uz vienas nakts intīmām attiecībām tādēļ, ka parasti dzemdību process viņām ir vieglāks, nekā sievietēm, kuru gurni iz mazāki par 31 cm. „Sievietes gurnu platumam ir tieša ietekme uz dzemdību risku, kas ir saistīts ar traumu. Kad sievietes kontrolē savu seksuālo aktivitāti, šis risks atspoguļojas viņu uzvedībā”, – secina Hendrijs.

 


Написать комментарий