Luganskā pakar Timošenko lelli

foto: topnews.ru
foto: topnews.ru

Ukrainas pilsētā Luganskā protesta akcijas dalībnieki sarīkojuši performanci pie Ukrainas Drošības dienesta ēkas, publisko pakarot bijušās premjerministres Jūlijas Timošenko lelli.

Turklāt uz lelles bijuši dažādi tetovējumi, kas norāda uz prezidenta amata kandidātes pagātni, kas pavadīta ieslodzījumā, raksta "Life News".

Šobrīd Luganskas drošības dienesta ēka atrodas protestantu kontrolē. Ļaudis gan satraucot bruņu tehnika, kas atrodas netālu no pilsētas.

Iepriekš Ukrainas iekšlietu ministrs Arsēns Avakovs solīja pielietot spēku pret mītiņa dalībiekiem tuvāko 48 stundu laikā. Tad arī uz valsts austrumiem sāka virzīties kolonna, kuras sastāvā ir tankti, bruņtransportieri un bruņoti kareivji. Informāciju apstiprinājusi arī Doņeckas Tautas Republikas tautas kustības preses sekretāra Anna Šeršņeva.

Jāpiebilst, ka pilsētas varas iestādes bez paskaidrojumiem līdz 12.maijam slēgušas Luganskas lidostu. Pēc dažiem informācijas avotiem lidostas ēkā atrodas cilvēki formās bez atpazīšanās zīmēm, taču runājuši ukraiņu valodā.


Написать комментарий