„Jautrā veikala” klienti kļūst agresīvāki un uzbrūk Daugavpils vicemēram

foto: D.Petrova
foto: D.Petrova

Ceturtdien, 6.martā, kustības „Stop Drugs” dalībnieki organizēja piekto tautas patrulēšanas reidu un apmeklēja „spaisu” veikalu, kas atkal darbojas Daugavpils centrā.

Jauniešu biedrības „Piektais elements” līdere un kustības „Stop Drugs” locekle Diāna Petrova paziņoja portālam Gorod.lv, ka pastāvīgiem cīnītājiem ar „legālām” narkotikām – 5 jauniešu organizācijām (Sarkanais Krusts, Jaunatnes iniciatīvu centrs, „J.Org.”, „SKOPTR”, „Piektais elements”) un Kriminālpolicijai – pievienojās Daugavpils vicemērs Dmitrijs Rodionovs. Pārbaudes rezultātā policijas konfiscēja 37 paketes ar augu maisījumiem.

„Vakardienas reids atšķīrās no iepriekšējiem, jo veikala klienti uzvedās daudz agresīvāk, viesi no Lietuvas uzbruka vicemēram, sakarā ar ko tika izsaukti Valsts un Pašvaldības policijas darbinieki.

Diemžēl deputāti, zem kuru logiem tika atvērts „jautrais veikals” mūsu reidā nepiedalījās”, pastāstīja D.Petrova.

Pēc kustības „Stop Drugs” dalībnieces vārdiem, sarunā ar vicemēru D.Rodionovu tika izteikta doma pie veikala ierīkot videonovērošanas kameras, lai noteiktu klientu plūsmu.

„Stundas laikā „jautro veikalu” apmeklēja aptuveni 20 klienti. Tie bija ļoti dažāda vecuma cilvēki – gan jaunieši, gan pieaugušie”, atzīmēja D.Petrova.

Atgādināsim, ka iepriekšējais reids bija organizēts aizvadītajā piektdienā. Pēc D.Petrovas vārdiem, šādi pasākumi notiek regulāri.



Написать комментарий