Basketbols: meitenēm iespaidīga uzvara un dramatisks zaudējums

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

DU basketbolistes nedēļas nogalē aizvadīja uzreiz divas Jaunās Sieviešu basketbola līgas spēles. Sestdien izbraukumā izdevās sagraut Ogres meitenes, bet svētdien saspringtā galotnē ar vienu punktu tika zaudēts Juglai, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Ogres komandu daugavpilietes apspēlēja ļoti pārliecinoši, kontrolējot notikumus laukumā visu spēli. Jau pēc pirmā puslaika tika iegūts gandrīz 30 punktu pārsvars, ko beigās izdevās arī vēl vairāk palielināt. Uzvara ar 89:42.

21 punkts šajā spēlē Olgai Lakomko, bet vēl 15 iemeta Jūlija Vavilova. Desmit punktu robežu pārsniedza arī Jana Volcīte un Santa Baltace – abām pa 11 punktiem.

Salīdzinājumā ar spēli Ogrē, Rīgā mūsu meitenes ļoti slikti iesāka. Ātri vien mājinieces ieguva vairāk nekā desmit punktu pārsvaru, bet pēc pirmā puslaika rezultāts 39:27 viņu labā. Trešajā ceturtdaļā Jugla iekrāto ne tikai noturēja, bet arī vēl nedaudz palielināja atstatumu.

Jāuzslavē DU meitenes, kas pēdējās minūtēs turpināja cīnīties un gandrīz izrāva uzvaru. Pēc Olgas Lakomko tālmetiena 30 sekundes pirms spēles beigām tikai 60:61! Pēdējās sekundēs bija iespējas arī izraut uzvaru, tomēr metieni bija neprecīzi.

Lakomko kopā ar Baltaci guva pa 20 punktiem, bet Vavilova astoņiem punktiem pievienoja arī desmit atlēkušās bumbas.


Написать комментарий