Gulbis izkrīt no pasaules ranga TOP 20

foto: sunhome.ru
foto: sunhome.ru

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules ranga jaunākajā sarakstā zaudējis vietu starp vadošajiem 20 spēlētājiem un ieņem 22.vietu.

Latvijas tenisists nedēļas laikā zaudējis četras pozīcijas. Gulbis pagājušajā nedēļā Akapulko turnīrā aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam, taču ar to nebija pietiekami, lai nosargātu pirms gada Delrejbīčas turnīrā izcīnītos punktus. Pērn Gulbis uzvarēja Delrejbīčas turnīrā, iegūstot 262 punktus, bet par Akapulko sacensību ceturtdaļfinālu viņš saņēma 90 punktus.

ATP pasaules rangā vēl no Latvijas tenisistiem Andis Juška ieņem 634.vietu, Miķelis Lībietis - 705., Mārtiņš Podžus - 707., Jānis Podžus - 1054., Deivids Jukša - 1419., bet Mārcis Garūts - 1485.vietu.

Pasaules ranga labāko desmitniekā notikušas nelielas izmaiņas. Līderis joprojām ir Rafaels Nadals, kuram seko Novāks Džokovičs, Staņislass Vavrinka un Davids Ferrers. Pa vienai pozīcijai pakāpušies Tomašs Berdihs un Endijs Marejs, kuri apsteiguši Huanu Martinu del Potro, bet labāko desmitnieku noslēdz Rodžers Federers, Rišārs Gaskē un Žo Vilfrīds Tsonga.


 


Написать комментарий