Putins zina, kurš ir vainīgs asins izliešanā 1

foto: thekievtimes.ua
foto: thekievtimes.ua

Krievijas prezidents Vladimirs Putins paziņoja, ka atbildība par vardarbības eskalāciju Ukrainā pilnīgi gulstas uz valsts opozīcijas radikālā spārna pārstāvjiem.

Šī informācija tika saņemta no Krievijas prezidenta preses dienesta, atsaucoties uz Vladimiru Putinu, kurš šodien tikās ar Vācijas kancleri Angelu Merkeli un Lielbritānijas premjerministru Deividu Kemeronu.

Preses dienesta ziņojumā teikts, ka Krievijas prezidents ir ļoti satraucies par to, ka Ukrainā notika asiņainā konflikta saasināšanās, un vainoja tajā Ukrainas opozīcijas radikālo spārnu, – ziņo thekievtimes.ua.

Turklāt Vladimirs Putins uzsvēra, ka patlaban ir ļoti svarīgi pārtraukt asins izliešanu ielās, jāveic steidzami pasākumi, lai stabilizētu radušos situāciju, un ar visiem paņēmieniem jāpārtrauc ekstrēmistiskie un teroristiskie uzbrukumi.

Krievijas prezidents paziņoja politiķiem, ka uz Ukrainas galvaspilsētu tika nosūtīts pilnvarotais cilvēktiesību jautājumos Vladimirs Lukins, lai piedalītos starpnieka darbā.

Šodien no rīta starp protestētājiem un tiesībsargiem atkal izcēlās sadursmes. Rezultātā kopējais bojā gājušo skaits pēc dažādas informācijas ir sasniedzis no 75 līdz 100 cilvēkiem.

Neatkarības Maidanā nostiprināja barikādes. Uz teritoriju ved ēdienu, ūdeni un siltus apģērbus.


Написать комментарий

jā, Putins,zina, kas vainīgs asinsizliešanā Ukrainā, jo pats uz turieni vainīgos aizsūtīja.