Izsludināts konkurss par avīzes „Daugavpils novada vēstis” iespiešanas, iepakošanas un piegādes pakalpojumu sniegšanu

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

20. februārī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās informācija par to, ka Daugavpils novada dome ir izsludinājusi konkursu par vietējās izdevniecības avīzes „Daugavpils novada vēstis” iespiešanas, iepakošanas un piegādes pakalpojumu iepirkumu.

Saskaņā ar konkursa nolikumu kopumā Daugavpils novada avīzes tirāža sastāda 10 010 eksemplārus, no kuriem 6 885 tiek izdoti krievu valodā un 3 125 – latviešu valodā. Lielākais avīžu skaits jāpiegādā uz Naujenes pagastu (2 380 eks.), Demenes pagastu (1 030 eks.) un Višķu pagastu (640 eks.).

Jāņem vērā, ka savu priekšlikumu pretendents var iesniegt tikai uz visu pasūtījuma apjomu, t.i., 22 avīzes izlaidumiem visa līguma darbības termiņa laikā.

Konkursa uzvarētājām būs jāizpilda darbs 24 stundu laikā no maketa saņemšanas brīža, turklāt šajā laika posmā ietilpst arī izdevniecības piegāde. Savukārt nekvalitatīvi iespieddarbi būs jānovērš 10 stundu laikā. Plānojamais līguma darbības termiņš – līdz 2015. gada 1. decembrim.
Kas attiecas uz pieteikumu iesniegšanas termiņu, tad visus konkursa nolikumā norādītos dokumentus Daugavpils novada domē jāiesniedz līdz 3. marta plkst. 11:00.

Atgādināsim, ka pērn analoģiski pakalpojumi Daugavpils novada pašvaldībai izmaksāja Ls 6970,86 (9918,64 eiro). Savukārt vienīgais pasūtījuma nosacījumu izpildes pretendents, un atbilstoši tam konkursa uzvarētājs bija uzņēmums „Latgales druka”.


Написать комментарий