Pasauli pārņem iekšlūpu tetovējumu neprāts

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Līdzīgi kā modē, arī ķermeņa izdaiļošanas mākslā tendences un izpratne par to, kas šobrīd ir stilīgs, laika gaitā mainās. Tā, piemēram, jaunākais "tetovējumu kliedziens", kam seko miljoniem ļaužu visā pasaulē, ir lūpu izdaiļošana.

Tetovējumu mīļotāji vienmēr centušies uz apkārtējo fona izcelties ne tikai ar oriģināliem un krāšņiem zīmējumiem, bet arī to, kuras ķermeņa daļas šie mākslas darbi rotā.

Pēdējā laikā visai bieži cilvēki, par spīti milzīgajā sāpēm, tetovējumus pasākuši veidot uz iekšlūpas, un varētu pat teikt, ka šis ir kļuvis par jaunāko modes kliedzienu ķermeņa izdaiļošanas mākslā.

Sociālajos tīklos arvien biežāk parādās attēli, kuros ļaudis iemūžinājuši savus iekšlūpu tetovējumus, un lielākoties cilvēki šo mutes daļu izrotājuši ar dažādiem uzrakstiem, taču daži atļāvušies būt oriģinālāki un izdaiļojušies ar mazu dinozauriņu un kaķīšu attēliem.

Arī Latvijā ir atrodami cilvēki, kuri pievērsušies šim "kliedzienam", kuru vairāki ārzemju mediji pat nodēvējuši par stulbingu. Tā, piemēram, dīdžejmeitenes Lienes Ušakovas jeb seksīgās Lee iekšlūpu rotā viņas mīļotā vīrieša vārds.


Написать комментарий