V. Kononova vietu domē ieņēma Ingrīda Gradkovska

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ingrīda Gradkovska sāka pildīt Daugavpils domes direktora vietnieka pienākumus. Jaunā darbiniece pieņemta darbā tādēļ, ka viens no diviem domes izpilddirektora vietniekiem, Valērijs Kononovs ilgu laiku atrodas uz slimības lapas, un pagaidām ir tikai direktora vietnieka pienākumu izpildītāja.

Ingrīda Gradkovska balotējās Daugavpils domē no „Mūsu partija”, „Reformu partija” saraksta. „Reformu partijas” valdes locekle Žanna Kulakova, komentējot I. Gradkovskas iecelšanu amatā, atzīmēja, ka šajā faktā nav jāmeklē politisks sastādošais.

„Cik man ir zināms, tā ir I. Gradkovskas personīgā iniciatīva. Viņa jau gadu meklē sev darbavietu un lika akcentu uz pašvaldību. I. Gradkovska strādāja pie projekta, kurš ir beidzies. V. Kononova slimības dēļ domē parādījās vakance. I. Gradkovskai darbs pašvaldībā ir jauns, bet, kamēr V. Kononovs atradīsies uz slimības lapas, pašvaldība paskatīsies, kā strādā jaunā darbiniece, un, ja pat viņu neatstās šajā amatā, domāju, ka viņai piedāvās kaut ko citu, jo domē ir parādījusies amatu izveidošanas tendence. Tāpat atzīmēšu, ka V. Kononovs ir zinošs speciālists, viņš sen strādā domē, tādēļ domāju, ka viņam domē jāstrādā arī turpmāk”, – atzīmēja Ž. Kulakova.

Iepriekš I. Gradkovska strādāja par Brīvo arodbiedrību savienības Daugavpils centra darba attiecību un vides aizsardzības konsultantu.    


Написать комментарий