Polijas galēji labējo patruļas aizsargā sievietes no musulmaņiem

foto: mg.co.za
foto: mg.co.za

Galēji labējā organizācija Polijas Aizsardzības līga (PLO) valsts bāros un naktsklubos sākusi "patriotiskas patruļas," kuru mērķis ir aizsargāt poļu sievietes no musulmaņiem.Patruļas Polijas pilsētās, tostarp Varšavā, Poznaņā un Krakovā, aizsāktas decembrī, informē LETA.

Polijas Aizsardzības līga apgalvo, ka tā "parāda patieso islāma seju un iestājas pret Eiropas islamizāciju".

"Mēs esam šeit, lai novērotu, kā musulmaņi uzvedas, un lai iejauktos," teikts organizācijas oficiālajā tīmekļa vietnē. "Viena vakara laikā simtiem vietās visā valstī notiek incidenti, kuros mūsu tautietes tiek pavestas." "Tā ir cīņa par mūsu valsts un mūsu sieviešu nākotni," uzsver PLO. "Jo viena no šīm meitenēm, neapdomīgi ļāvusies eksotiskā prinča šarmam, kopā ar savām atvasēm varētu ļoti nelāgā kārtā attapties islāma pasaulē, kas mums tuvojas ar lieliem soļiem."

PLO lapa sociālajā tīklā "Facebook" piesaistījusi 3600 sekotājus. Organizācija skaidro, ka tās aktīvistu patruļās bāros un naktsklubos polietes tiek brīdinātas par draudiem, ko radītu attiecības ar musulmaņiem. Polijā dzīvo 20 līdz 40 tūkstoši musulmaņu, un tā ir viena no mazākajām musulmaņu kopienām Eiropā.


Написать комментарий