Portāla Gorod.lv aptauja: tikai daļa lasītāju tic, ka šis gads būs labāks par iepriekšējo

foto: torange.ru
foto: torange.ru

Neskatoties uz dažādām dzīves grūtībām, jauna gada iestāšanās liek ticēt brīnumam un cerēt uz labāko. Lai noskaidrotu, ko portāla Gorod.lv lasītāji gaida no zilā koka zirga gada, piedāvājām viņiem piedalīties aptaujā.

Aptaujas rezultāti liecina, ka tikai 11% respondentu jeb 37 cilvēki ir optimistiski noskaņoti un tic, ka šis gads būs labāks par iepriekšējo. Zīmīgi, ka tikpat daudz aptaujāto (11%) uzskata par svarīgu, lai šogad viņu un viņu tuvinieku veselība uzlabotos vai vismaz nepasliktinātos. 10% respondentu jaunajā gadā cer uz finansiālā stāvokļa uzlabošanos, 7% - uz dzīvesvietas maiņu, 2% cer satikt jaunus cilvēkus, iegūt jaunus darījumu kontaktus.

3% portāla Gorod.lv lasītāju Jaungada naktī iedomājās vēlēšanās, kuras, cerams, šogad piepildīsies. Interesanti, ka 16% respondentu nolēma neizvēlēties kādu vienu prioritāti un cer, ka šogad piepildīsies vēlēšanās, uzlabosies finansiālais stāvoklis, viņu dzīvē parādīsies jauni cilvēki un biznesa partneri, viņi iegādāsies kustamo un nekustamo īpašumu, pārcelsies uz citu mājokli, viņu veselība nepievils.

Savukārt vairākums respondentu – 21% jeb 67 aptaujātie – no 2014.gada neko īpašu negaida, bet 14% uzskata, ka šis gads būs sliktāks par iepriekšējo.

Atgādināsim, ka psiholoģe Jeļena Podmišaņina sarunā ar portāla Gorod.lv korespondentu apgalvoja, ka svētku noskaņojums katram no mums rodas savā laikā. Cerams, ka arī ticība nākotnei rodas savā laikā un katrs cilvēks to piedzīvos.


Написать комментарий