Idejas pirmajām jaunā gada brīvdienām: Tikšanās ar Salatēti, muzikāls «Baltais brīnums» un ledus šovs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka jaunais, 2014. gads jau ir iestājies, un tādi visu iemīļotie un daudzu gaidītie svētki jau ir pagājuši, pirmās šī gada brīvdienas iepriecinās daugavpiliešus un pilsētas viesus ar interesantiem pasākumiem.

Sestdien un svētdien, 4. un 5. janvārī joprojām no 12:00 līdz 19:00 Vienības laukumā strādās svētku tirdziņš, bet no plkst. 15:00 Rūķu namiņā bērnus un pieaugušos gaida neaizmirstama tikšanās ar Salatēti un pasaku varoņiem.

Turklāt galvenais ziemas brīnumdaris Rūķu namiņā būs vēl arī pirmdien un otrdien, 6. un 7. janvārī.

Sestdien, 4. janvārī Vienības nama koncertzālē plkst. 15:00 sāksies svētku koncerts „Baltais brīnums”, kurā piedalīsies vokāli instrumentālā grupa „Ok–tava”.

Edīte Rucina, Ilona Kuļa, Larisa Bogatireva un Jevgeņijs Ustinskovs pazīstamu pilsētas muzikantu pavadībā ar klavierēm, flautu, zvaniņiem un akordeonu dāvinās skatītājiem brīnišķīgo ziemas elpu un brīnumu atmosfēru, kura vienmēr pavada gaišos Ziemassvētkus.

Sestdien Ledus hallē plkst. 17:00 notiks šovs visai ģimenei. Maskavas teātra „Ledus spīdums” aktieri sniegs skatītājiem muzikālu izrādi pēc vienas no pazīstamajām Hansa Kristiāna Andersena pasakas „Sniega karaliene”.

Svētdien, 5. janvārī mazos un pieaugušos pilsētniekus, kā arī pilsētas viesus gaida radošās darbnīcas Rūķu namiņā, kuras no 13:00 līdz 15:00 vadīs Baltkrievu kultūras centra kolektīvi.

Turklāt pēc tradīcijas šajās brīvdienās sporta cienītāji var apmeklēt daudzus sporta pasākumus: futbola, volejbola un florbola sacensības. Sīkāk ar sporta pasākumiem var iepazīties šeit.


Написать комментарий