A. Sverčkauskas nostrādāja par Ledus halles direktoru 10 dienas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālam Gorod.lv apstiprināja Daugavpils vicemērs Jānis Dukšinskis, Aleksandrs Sverčkauskas nesen tika iecelts Ledus halles direktora amatā, tomēr nostrādājot 10 dienas, aizgāja strādāt uz kādu valsts iestādi.

Jānis Dukšinskis paskaidroja, ka Ledus halle ir Sporta pārvaldes struktūrvienība, kura tur organizēja nelielu darbinieku pārvietošanu. Bet kā izrādījās, A. Sverčkauskas direktora amatā nostrādāja nepilnas divas nedēļas: viņš saņēma priekšlikumu no vienas valsts struktūras, acīmredzot ar labākiem nosacījumiem, tādēļ viņš atvainojās Sporta pārvaldes vadībai, ka nevar turpināt strādāt, un aizgāja.

Šobrīd Ledus halles vadītāja pienākumus pilda Leonora Kokina, kura saskaņā ar darbinieku sarakstu iepriekš bija halles administratīvā direktore.

Atbildot uz jautājumu par to, ar ko bija saistīta nepieciešamība ieviest darbinieku sarakstā jaunu cilvēku, vicemērs paskaidroja, ka bija ideja uzlabot hokeja kluba darbu. Tika plānots, ka nāks cilvēks ar pieredzi un nodarbosies gan ar Ledus halles lietām kopumā, gan ar hokeja kluba lietām.

„Ceram, ka pateicoties tai struktūrai, uz kuru aizgāja strādāt A. Sverčkauskas, varēsim palīdzēt hokeja attīstībai. Sakari ar viņu paliek, bet jautājums par tālākajām struktūras izmaiņām paliek atklāts. Mēs vēlamies, lai struktūrvienību vadītu cilvēks, kurš aktīvāk pārstāvētu pašvaldības intereses hokeja klubā. Klubu mēs saglabājām mākslīgi, lai jaunie pilsētas hokejisti varētu spēlēt, bet patlaban viņiem nav tik vienkārši spēlēt ar vecākiem spēlētājiem un citām pieredzējušām komandām. Tagad jāpabeidz sezona, bet pēc tam jālemj, kā strādāt tālāk un nostiprināt komandu” – noslēdza J. Dukšinskis. 


Написать комментарий