Spānijā zaglis «nostučī" pedofilu

foto: espanarusa.com
foto: espanarusa.com

Spānijas policija ceturtdien ir arestējusi futbola treneri, kas tiek turēts aizdomās par mazgadīgu personu pavedināšanu, vēsta ārzemju mediji.

Uz pedofila pēdām policija nonāca pēc anonīma zvana no cilvēka, kurš pirms deviņām dienām varētu būt apzadzis trenera dzīvokli. Viņš dežūrējošajam policistam pastāstījis, kur noslēpis pierādījumus, un norādītajā vietā policisti atklāja videokasetes un zīmīti, kurā bija rakstīts: "Man nepaveicās iegūt savā īpašumā šīs kasetes. Uzskatu par savu pienākumu tās nodot jums, lai jūs varētu tās izskatīt un iebāzt to (cenzēts) cietumā. Uz mūžu." Zīmītē bija arī trenera adrese.

Kasetēs, ko policijai nodeva anonīmais ziņotājs, bija videomateriāls ar vismaz četru bērnu vecumā līdz 10 gadiem pavedināšanu. Vienu no šiem bērniem policijai jau izdevies atrast - šim jaunietim šobrīd ir 16 gadi.

Policisti ātri noskaidroja aizdomās turamā pedofila personību, veica viņa mājā un darbavieta kratīšanu, un vēlāk pašu arestēja.

Pēc kārtībsargu datiem, pagājušonedēļ treneris vērsies policijā ar iesniegumu par ielaušanos viņa dzīvoklī, bet iesniegtajā nozagto manu sarakstā nedz videokameras, nedz kasešu nebija.


Написать комментарий