"Pastāvīgi mainīgā Eiropas automobiļu tirgus vide un tendences liek auto ražotājiem un izplatītājiem nepārtraukti sekot līdzi iespējām paaugstināt savu konkurētspēju un efektivitāti, kā arī novērtēt klientu vajadzības, to maiņu un strādāt pie klientu apkalpošanas kvalitātes standartu celšanas. Pēdējos gados "Automobiles Citroën" ir spēcinājis savas pozīcijas Baltijas valstīs, īpaši uzlabojot pārdošanas rādītājus un audzējot tirgus daļa Igaunijā un Latvijā," stāsta "VEHO" valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda, papildinot, ka "lai attīstītu zīmolu un tā pārstāvniecību Lietuvā, "PSA Peugeot Citroën" un "VEHO Group Oy Ab" ir vienojušās par esošā importa un tirdzniecības tīkla restrukturizāciju, padarot to centralizēti organizētu un efektīvāku."

"Esam gandarīti, ka mūsu sniegums un rezultāti, kā arī "PSA Peugeot Citroën" vadības atbalsts ir devuši iespēju "VEHO" kļūt par "Citroën" oficiālajiem importētājiem arī Lietuvā. Neapšaubāmi tas ir augsts mūsu darba novērtējums. Ticu, ka spēsim ar rezultātiem gan tirdzniecības, gan klientu apkalpošanas un apmierinātības jomā apliecināt, ka esam gatavi darboties arī ārpus Latvijas," uzsver R. Dūda.

No nākamā gada sākuma "Citroën" automobiļu dīlera un autorizētā servisa funkcijas Lietuvā ir uzticētas UAB "Krasta Auto Vilnius", kas ir Lietuvā labi zināmās automobiļu tirdzniecības, pēcpārdošanas apkalpošanas un servisa kompānijas "Modus Group" meitas uzņēmums.

SIA "VEHO" un UAB "Krasta Auto Vilnius" parakstītā vienošanās paredz, ka sākot no 2014. gada 2. janvāra UAB "Krasta Auto Vilnius" nodrošinās "Citroën" dīlera, pēcpārdošanas garantijas un servisa funkcijas.

Līdzšinējais "Automobiles Citroën" importētājs un dīleris Lietuvā "VEHO Group Oy Ab" meitas uzņēmums UAB "VEHO" aptur savu operatīvo darbību, taču turpinās funkcionēt līdz visu savu juridisko un finansiālo saistību izpildei.