Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas un katlu mājas rekonstrukcija izmaksās gandrīz 930 tūkst. latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vēl šī gada jūlija sākumā Daugavpils novada dome izsludināja atklātu konkursu par Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas, katlu mājas un siltumtīklu rekonstrukciju, kā arī piebūves izbūvi un teritorijas labiekārtošanu, savukārt konkursa rezultāti kļuva zināmi 30. oktobrī.

Tā, saskaņā ar informatīvo paziņojumu par līgumu kopā uz iepirkuma nosacījumu izpildi pretendēja 4 uzņēmumi, tomēr mazāko cenu spēja piedāvāt SIA „Ditton Būve”, kura ir gatava sniegt savus pakalpojumus projekta pirmās daļas izpildei par summu Ls 929 016,92 (bez PVN). Atzīmēsim, ka šī summa ir mazāka par iepriekš prognozēto, kura sastādīja Ls 948000.

Jāatgādina, ka saskaņā ar konkursa nolikumu, būvniecības darbi pirmsskolas izglītības iestādē notiks divos etapos, kuru darbus konkursa uzvarētājam jāpaveic 11 mēnešos, ieskaitot tehniskos pārtraukumus.

Tā, saskaņā ar pirmā rekonstrukcijas etapa plānu ir paredzēts uzbūvēt piebūvi Naujenes pagasta pirmsskolas izglītības iestādes ēkai, veikt ēkas remontdarbus, iegādāties un nomainīt mēbeles, kā arī sakārtot ārējos tīklus un labiekārtot teritoriju.

Otrā rekonstrukcijas etapa ietvaros plānots turpināt pirmsskolas izglītības iestādes un katlu mājas remontu.

Atzīmēsim, ka konkursa nolikumā ir atrunāts, ka rekonstrukcijas process notiks paralēli ar mācību procesu, un tie nedrīkst traucēt viens otram. Atliek tikai piebilst, ka konkursa rezultātus var apstrīdēt 11 dienu laikā pēc to pasludināšanas dienas.


Написать комментарий