D. Rodionovs atbildēja uz J. Careva kritiku par investīciju plānošanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Preses konferences gaitā Daugavpils vicemērs Dmitrijs Rodionovs, kurš ir atbildīgs par pilsētas attīstību, šādi komentēja neseno deputāta Jevgēnija Careva paziņojumu par to, ka jautājums par iespējamajām investīcijām nākamajam finanšu gadam pagaidām pašvaldībā netika apspriests, un netiek ņemta vērā nākamā gada iespējamo investīciju summa:

„Šāda izdevumu posteņa kā „Investīcijas” pilsētas budžetā nav. Runājot par investīcijām, patlaban plāns tiek sadalīts uz trim gadiem: kādus projektus mēs realizēsim un uz kādu līdzekļu rēķina. Šis plāns ir saistīts ar Daugavpils pilsētas attīstības plānu. Tādēļ es neteiktu, ka pie mums nav nekādas attīstības”.

D. Rodionovs piebilda, ka pilsētas budžetā tiks paredzēti līdzekļi dažādu projektu, kuri ir iekļauti investīciju plānā, tehniskās dokumentācijas izstrādei. Ar šo plānu vicemērs solīja drīzumā iepazīstināt žurnālistus. Runājot par galvenajiem projektiem, kuri tiek plānoti nākamajam periodam un kuriem turpinās izstrādāt tehnisko dokumentāciju, vicemērs nosauca ceļa pārvada 3. kārtas būvniecību un slēpošanas trasi Stropos.

Papildinot kolēģi, vicemērs Pēteris Dzalbe paskaidroja, ka katru gadu pilsētas budžetā tiek paredzēti līdzekļi projektu realizācijai, tehniskās dokumentācijas izstrādei, investīciju piesaistīšanai, bet iespējams, ka šo summu apmērs varētu būt arī lielāks.


Написать комментарий