Višķos notiks atklātais Daugavpils novada spiningošanas čempionāts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien, 12. oktobrī Višķu pagastā uz Višķu ezera notiks Daugavpils novada atklātais čempionāts spiningošanā laivu ekipāžām un Viktora Lenčevska 9. Piemiņas kausa izcīņas sacensības.

Dalībnieku pulcēšanās un ekipāžu reģistrācija līdz plkst. 7.15 Špoģos pie Višķu pagasta pārvaldes, tiek ziņots Daugavpils novada domes portālā.

Saskaņā ar pasākuma nolikumu sacensības notiks Višķu ezerā no 8:00 līdz 12:00. Sacensībās var piedalīties komandas ar vienu laivu divu cilvēku sastāvā (dalībniekus nedala pēc dzimuma). Turklāt vienas pašvaldības laivu ekipāžu skaits nav ierobežots. Pirms sacensību sākuma katram dalībniekam jāiegādājas vienreizējo atļauju zivju ķeršanai Višķu ezerā. Sacensību dalības maksa pieaugušo laivas ekipāžai sastāda 2 latus, savukārt jaunatnes ekipāžu un individuālo dalībnieku piedalīšanās sacensībās ir bez maksas.

Sliktu laika apstākļu gadījumā sacensību sākums var būt pārcelts, tomēr to ilgums paliek iepriekšējais – 4 stundas. Jāatzīmē, ka dalībnieka rezultāts netiks ņemts vērā, ja viņš neatgriežas starta–finiša vietā noteiktajā laikā. Tāpat dalībnieks tiek diskvalificēts, ja viņa lomā ir aizliegtās zivis.

Visus interesentus aicina pieteikties sacensībām iepriekš, piezvanot pa Daugavpils novada domes Sporta pārvaldes tālruni 65476819, 29408405 vai nosūtot pieteikumu uz elektronisko pastu eduards.lihoveckis@dnd.lv. Turklāt pastāv iespēja sacensībām pieteikties pie pilnvarotās Višķu pagasta personas Valda Zukuļa – tālrunis 26860311, e-pasts valdis.zukulis@viski.lv, tomēr sacensību dienā tiks pieņemti arī mutiski pieteikumi.

Atzīmēsim, ka pasākuma mērķis ir spininga popularizācija Latgales reģionā, pieredzes apmaiņa un 2013. gada čempiona noteikšana.


Написать комментарий