SIA «Daugavpils bērnu veselības centrs” notiks mediķu kabinetu renovācija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

ES projekta par ģimenes ārstu prakses infrastruktūras attīstību ietvaros SIA „Daugavpils bērnu veselības centrs” notiks mediķu kabinetu renovācija, portālam Gorod.lv paziņoja minētās medicīniskās iestādes vadītāja Tatjana Kokina.

Projekta ietvaros tiek plānots uzlabot ar bērniem strādājošo ģimenes ārstu kabinetu apgaismojuma, ūdensapgādes, ventilācijas utt. sistēmas. Pēc T.Kokinas vārdiem, tā bijusi SIA „Daugavpils bērnu veselības centrs” iniciatīva, pateicoties kurai katrs ģimenes ārsts strādās ērtās un Eiropas standartiem atbilstošās telpās.

„Astoņu ģimenes ārstu kabineti mūsu poliklīnikā ir izvietoti ļoti kompakti – tie atrodas vienā stāvā. Remontdarbiem nevajadzētu sagādāt neērtības mūsu mazajiem pacientiem un viņu vecākiem, jo viss ir rūpīgi pārdomāts: uz 2 nedēļām ārsts „pārcelsies” uz citām telpām, viņa darba laiks nemainīsies”, paskaidroja SIA „Daugavpils bērnu veselības centrs” valdes locekle.

Tiek plānots, ka renovācijas darbi tiks pabeigti šī gada novembrī. Projekta kopējās izmaksas ir 51 240,29 lati (bez PVN).

ES projekta ietvaros tiks ierīkots arī lifts, kas pacientiem ar kustību traucējumiem palīdzēs tikt uz otro stāvu. Tāpat tiks siltinātas invalīdiem, klientiem un personālam domātās tualetes.

Atgādināsim, ka lifta ierīkošanas nepieciešamība šajā medicīniskajā iestādē radās jau sen. Lifta celtspēja būs 675 kg, paredzētas trīs pieturas. Lifta ierīkošanas darbi izmaksās vairāk nekā 77 000 latus un nebija saistīti ar ES fondu apguvi.


Написать комментарий