Vienā dienā Daugavpilī tika reģistrēti trīs ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vienā dienā Daugavpilī reģistrēti trīs negadījumi, kuros cietuši cilvēki.

27.augustā ap 11:30, Daugavpilī 1966.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Peugeot pa Sakņu ielu, uzbrauca 1987.gadā dzimušai velosipēdistei, kura pēc sākotnējās informācijas pēkšņi uzbrauca uz braktuves. Sieviete guva sasitumus un nobrāzumus un bija nogādāta slimnīcā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Plkst. 19:15 Cietokšņa un Balvu ielu krustojumā notika triju automašīnu sadursme – VW Golf vadītājs nepalaida pa galveno ielu braucošo BMW, kā rezultātā notika sadursme un Golf pēc trieciena inerces ietriecās vēl vienā automašīnā (arī VW Golf). Negadījumā cieta 1966.gadā dzimusī sieviete, kura braukusi kādā no minētajām automašīnām, un 1956.gadā dzimušais Golfa vadītājs.

Plkst. 21:20 Raiņa un Cietokšņa ielu krustojumā 1978.gadā dzimusī sieviete, vadot automašīnu Mitsubishi notrieca 9 gadus vecu meiteni. Pēc sākotnējās informācijas, meitene pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamo daļu. Pēc notikušā meitene tika nogādāta slimnīcā. Policija veiks izmeklēšanu un skaidros negadījuma apstākļus.


Написать комментарий