Sievietes dod priekšroku ceturtajam krūšu izmēram

foto: NewYorker
foto: NewYorker

Kad lieta nonāk līdz krūšu palielināšanai ar silikona implantiem, sievietes domā – jo vairāk, jo labāk.

Un viņas pierunā plastiskos ķirurgus palielināt krūtis līdz D un lielākam izmēram ar vienas operācijas palīdzību. Saskaņā ar statistiku sieviešu skaits, kuras izšķiras par maksimālu krūšu palielināšanu, pēdējo gadu laikā pieauga divas reizes. Dažās Eiropas valstīs 2010. gadā sieviešu skaits, kuras prasīja ceturto krūšu izmēru, sastādīja 5%, toties tagad tas sastāda 10%.

Tomēr plastikas ķirurgi sastopas vēl ar vienu smagu uzdevumu, mēģinot apmierināt sieviešu vajadzības. Mūsdienu skaistules sapņo nevis vienkārši palielināt krūtis, bet arī padarīt tās maksimāli dabīgas. Viņas grib mākslīgas krūtis kā Pamelai Andersonei. Viņām patīk būt pārliecinošām. Šāds lūgums nostāda ķirurgus strupceļā, jo ir ļoti sarežģīti panākt šāda izmēra krūšu dabiskumu, - raksta raut.ru/news.

No malas krūtīm jāizskatās pilnīgi dabiski. Vairākums plastisko klīniku pacienšu ir dzemdējušas sievietes gados. Eiropas skaitļi būtiski atšķiras no stāvokļa Āzijā. Tur 80% sieviešu vēlas palielināt krūtis par vienu izmēru. Visprasīgākās izrādījās venecuēlietes – 20% atnāk pie ķirurgiem ar lūgumu palielināt krūtis par četriem izmēriem. Joprojām krūšu palielināšana paliek par pieprasītāko procedūru, neskatoties uz pērnā gada skandālu ar nekvalitatīvajiem implantiem


Написать комментарий