Samoilovs: Es neprecētos bez mīlestības, bet mīlestību nevar plānot

foto: Mix Media Group
foto: Mix Media Group

Sevi veltīt tikai un vienīgi sportam emocionāli ir diezgan grūti, tāpēc ir jābūt arī citiem darbiem, kas tev palīdz atslēgties, intervijā portālam Mixnews.lv teica Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Samoilovs brīvajā laikā apmeklē šūšanas kursus, mācās spāņu valodu, kopā ar draugiem dzied karaoke, spēlē klavieres, kā arī sērfo un uzdejo salsu.

"Cik mēs dzīvojam, tik arī vajag sevi attīstīt un pilnveidot. Esmu gājis simts dažos kursos - trīs gadus gāju uz akadēmisko dziedāšanu, uz vokāla nodarbībām, tagad mācos spēlēt klavieres. Laikā, kad dzīvoju Ēģiptē, gāju uz šūšanas kursiem, kā arī mācos spāņu valodu. Līdz ar to man visu laiku ir kādas nodarbības, kas nav saistītas ar sportu. Tagad man ir arī savs veikals "Mangano", un tam arī ir vajadzīgs laiks," stāsta Aleksandrs.

Taču viens no viņa hobijiem tomēr ir saistīts ar sportu. Aleksandrs tagad ir aizrāvies ar vējdēļiem un atzīst, ka tas sniedz viņam brīvības sajūtu.

"Man ļoti patīk ūdens. Kad ar buru izej ūdenī, esi 100 metrus no krasta, skaties, ka visapkārt ir ūdens, jūties kā Jēzus," smejot, stāsta volejbolists.

Savukārt uz vokālajām nodarbībām Aleksandrs gāja, jo viņam vienkārši patīk dziedāt, un viņš gribēja iemācīties to darīt pareizi.

"Man šķiet, visiem patīk dziedāt. Tie, kas saka, ka viņiem nepatīk dziedāt, vienkārši kautrējas, bet, kad paši atrodas mašīnā vai mājās televizors skan un neviena nav klāt, tad pa visu dzīvokli dzied," saka Aleksandrs. "Vokāls ir tas pats, kas treniņš – tu attīsti iekšējos muskuļus, un attīstot viņus, līdz kaut kādam līmenim tu noteikti vari iemācīties dziedāt."

Jautāts par to, vai tik saspringtajā grafikā ir laiks arī personīgajai dzīvei, Aleksandrs atbild, ka domā par ģimeni, bet pagaidām ir "vientuļš vilks". Viņš arī norāda, ka tagad nevar pateikt precīzu laiku, kad sāks veidot nopietnas attiecības, jo tā ir lieta, ko nevar ieplānot.

"Es neprecētos bez mīlestības, bet mīlestību mēs nevaram plānot – viņa vienkārši atnāk un viss, un tad tu saproti – o, tas ir tas īstais," savās domās dalās Aleksandrs.

Runājot par draudzenes izvēli un par to, vai viņam patīk kāda konkrēta tipa meitenes, Aleksandrs atbildēja, ka tāda viņam nav, tomēr norādīja, ka meitenei jābūt sportiskai un vienmēr ir jāpilnveido sevi.

"Man patīk glītas meitenes, gudras. Tādas, ar kurām var parunāt. Agrāk es domāju, ka man patīk blondīnes, bet pēc tam sapratu, ka patīk arī tumšmates. Tas nav atkarīgs no matu krāsas, acu krāsas vai no kaut kādām formām. Ja es redzu to meiteni kā savu bērna māti, tad es sāku veidot attiecības ar šo sievieti, ja nē, tad tas attiecības vienkārši neveidojās," uzsver Aleksandrs.


Написать комментарий