Medmāsa iznomā krūtis vecākiem gejiem

foto: virako4a.livejournal.com
foto: virako4a.livejournal.com

Francijā medmāsa piedāvā iznomāt savas krūtis bērnu, kurus ir adoptējuši homoseksuāļi, barošanai.

29 gadus vecā medmāsa ievietoja sludinājumu internetā un piedāvāja savus pakalpojumus netradicionālas seksuālas orientācijas ģimenēm, kurām nav iespējas patstāvīgi barot savus bērnus. Piedāvājums ir aktuāls pāriem, kuri dzīvo Parīzē. Jauniete ir gatava nākt katru dienu pie šādām ģimenēm un barot mazuli. Galvenais, lai regulāri tiktu veikta samaksa bez kavējumiem.

„Es esmu medmāsa un vesela jaunā māmiņa. Man ir 29 gadi, un es gribu iznomāt savas krūtis mazu bērnu barošanai. Barošana ar krūti ļauj mazuļiem būt veseliem un nodrošina pilnvērtīgu uzturu. Gaidu jūsu zvanus”, - lūk šādu tekstu sieviete ievietoja internetā.

Kā ziņo NewBang, viņas sludinājums nepalika bez uzmanības. Uz to atsaucās vismaz 15 cilvēki. Tomēr telefona sarunā ar žurnālistiem viņa pastāstīja, ka pēc lietas būtības zvanīja tikai puse, bet pārējiem bija citi mērķi.

Šī situācija Francijā izraisīja diezgan lielus strīdus.

Portāla juristi uzstāj, ka piedāvājums ir likumīgs, bet daži skandina, ka šāds sludinājums ir amorāls. Turklāt Francijā ir aizliegts pārdot mātes pienu.

Sludinājumu portāla direktors Aleksandrs Vugs nepiekrīt saniknotajiem morālistiem. Viņš aizstāv sievieti un saka, ka viņa nepiedāvā no viņas pienu, viņa piedāvā izmantot pakalpojumus, kas ir pilnībā likumīgi.
Tāpat viņš piemetināja, ka šeit nav jebkādu aizkulišu attiecībā uz homoseksuāliem sakariem, tas vienkārši ir bizness.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий