V. Bojarūns: Gribētos, lai uzņemšana DZKS notiktu uz konkursa pamata

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils domes deputāts Vladislavs Bojarūns, kurš aktīvi nodarbojas ar jautājumiem, kas saistīti ar DzKSU darbu, uzņēmumā notiks izmaiņas kadru sastāvā.

„Domē šobrīd ir jauna komanda, mēs gribam, lai uzņēmumā būtu sakarīgi un godīgi cilvēki, lai ar to palīdzību varētu realizēt savu politiku. Uzskatu, ka kadru sastāva maiņa ir normāla parādība, un tiek rīkota ne jau tādēļ, lai uztrauktu cilvēkus. Nez kāpēc tad, kad Širakovs nāca un iekārtoja darbā savus cilvēkus, visi to uzskatīja par normu. Darbu uzsāk jauna komanda, tai ir zināmi pienākumi iedzīvotāju un pilsētnieku priekšā. Bet savu politiku un pienākumu izpildi mēs varam realizēt tikai ar to cilvēku palīdzību, kas, mūsuprāt, ir tam piemēroti,” pastāstīja V. Bojarūns.

Konkrētus amatus, kurus skars pārmaiņas, kā arī termiņus Vladislavs Bojarūns neminēja, atzīmējot, ka šobrīd tiek pētīta situācija un notiek informācijas ievākšana no iedzīvotājiem.

„Es sacīšu vien to, ka tā ir dabiska atlase. Vienīgais variants – gribētos, lai amatos cilvēki tiktu norīkoti ar atbilstoša konkursa palīdzību,” piebilda deputāts.


Написать комментарий