„Zem varavīksnes tilta” notiks Ambeļu pagasta svētki

foto: ksyu-shechka.livejournal.com
foto: ksyu-shechka.livejournal.com

Jau rītdien, 3. augustā, no plkst. 11.00 Ambeļu pagastā sāksies septītie pagasta svētki, kuru laikā notiks dažādi pasākumi, kur varēs piedalīties dažādu vecumu dalībnieki.

Kā parasti, jau līdz pusdienlaikam visi aktīvisti un sporta mīļotāji varēs pārbaudīt savus spēkus un veiklību, piedaloties individuālajās un komandu sacensībās. Ambeļu pagasta pašpārvaldes mājas lapā (www.ambeli.lv) var atrast sacensību atrašanās vietu. Atzīmēsim, ka mazie pasākuma dalībnieki svētku laikā varēs izpriecāties atrakcijās, braukt ar velokarti un sacensties zināšanu maratonā.

Savukārt, 16.00 visi būs aicināti uz Latgales tradīciju un prasmju pagalmu „Ambeļu skreine”, kur uzstāsies folkloras kopas no Rīgas, Ventspils, Klaipēdas, Rēzeknes, kā arī Preiļu, Riebiņu un Daugavpils novadiem (ja nebūs piemēroti laikapstākļi, pasākumi norisināsies Ambeļu Kultūras namā).

Vakarā plkst. 21.00 visi atkal varēs atcerēties Dziesmu un deju svētkus, jo Kultūras namā notiks pasākums ar nosaukumu „Ar dziesmu svētku gaismu sirdī”, kur savu meistarību un deju krāšņumu rādīs pašdarbnieku kolektīvi no Rušonas, Dubnas un Ambeļu pagastiem.
Svētku beigu daļā notiks groziņu balle, kur par muzikālo atmosfēru parūpēsies Armands un Jānis Varslavāni.

Jāatzīmē, ka visi pasākumi būs bez maksas, bet, lai rezervētu galdiņu, būtu vēlams piezvanīt pa tālruni: 29142802.
 


Написать комментарий