“PeR” dodas iekarot Eiropu

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Enerģiskā bītboksa grupa "PeR" devusies uz Zviedrijas pilsētu Malmi, lai ar dziesmu "Here We Go" cīnītos par uzvaru Eirovīzijā. Zviedrijā "PeR" uzturēsies līdz pat 18.maijam, kad norisināsies lielais Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls. Mūsējie kā pirmie startēs otrajā pusfinālā – 16. maijā, raksta "kasjauns.lv"

Līdz dalībai tam notiks gatavošanās, mēģinājumi un virkne dažādu saviesīgu pasākumu. "PeR" līderis Ralfs Eilands pirms prombraukšanas neslēpa, ka Eirovīzijas saviesīgā daļa viņu neinteresē un uz pieņemšanām un ballītēm viņš labprāt nemaz neietu, ja būtu tāda iespēja.

"Zviedrijā neplānoju lieki tērēties, tāpēc ceļasomās sakrāmēju arī apģērbu, lai pietiktu, ko vilkt, ejot uz visiem pasākumiem. Meitenēm gan būtu grūtāk," domīgi sprieda Ralfs.

"PeR" solists atzinās, ka viena no būtiskākajām apģērba sastāvdaļām, lai viņš justos komfortabli, esot apakšbikses.

"Uzskatu, ka apakšveļai jābūt kvalitatīvai, pašam arī foršāka sajūta. Esmu iecienījis "Tommy Hilfiger" un "Armani" zīmolu veļu. "Calvin Klein" apakšbikses gan nemēdzu pirkt, jo tādas ir visiem!"

Jaunais mūziķis jau laikus izplānojis, ka Eirovīzijas konkursu, cik vien iespējams, izmantos profesionālu sakaru dibināšanai.

"Zviedrija ir producentu lielvalsts, tāpēc šogad uz konkursu gribējām tikt vairāk nekā jelkad iepriekš! Koferī saliku gandrīz 100 "PeR" disku, kurus varēsim dalīt producentiem, cerot izpelnīties viņu interesi kādai sadarbībai," neslēpj mērķtiecīgais jaunietis.

фото

Ralfs Eilands uz Eirovīzijas konkursu Zviedrijā devās bruņojies ar "PeR" diskiem un grāmatām. Kaķis palika mājās

Uz jautājumu, vai ceļasomā vieta atradīsies arī kādam īpašam veiksmes talismanam, Ralfs atbildēja noliedzoši: "Nekādus talismanus neņemšu līdzi, jo neesmu māņticīgs. Drīzāk gan filozofisks. Ņemšu līdzi grāmatas, kuras pašlaik lasu, kā arī mūzikas pleijeri. Jau tagad zinu, ka iešu brīvajā laikā pastaigāties viens pa Zviedriju un klausīšos mūziku. Arī ikdienā katru vakaru dodos apmēram divu stundu garā pastaigā. Tas laupa man laiku miegam, bet veido par tādu cilvēku, kāds esmu tagad," atklāj Ralfs Eilands.

Latvijas pārstāvji Eirovīzijā, "PeR" dalībnieki Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis, apgalvo, ka ar savu uzstāšanos starptautiskajā dziesmu konkursā ir gatavi piecelt kājās Eiropu. Mūziķi sola darīt visu, lai jau nākamgad Eirovīzijas konkurss norisinātos tieši Latvijā.

Eirovīzijā šogad kopumā savus priekšnesumus rādīs 39 valstis. Latvija ar "PeR" dziedāto "Here We Go" piedalīsies otrajā pusfinālā 16.maijā un uzstāsies pirmie.

 


Написать комментарий