Iepirkums noslēdzies veiksmīgi: 465 Daugavpils bērndārznieki drīz gulēs jaunajās gultiņās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

23.aprīlī Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde noslēdza līgumu ar firmu, kura divu mēnešu laikā piegādās Daugavpils pirmsskolas izglītības iestādēm 155 trīsstāvu gultiņas, kuras nomainīs sen novecojušās mēbeles.

Atgādināsim, ka pirmais iepirkums par gultiņu iegādi bija izsludināts pagājušā gada vasarā, bet tas noslēdzās nesekmīgi, jo viens no pretendentiem pārsūdzēja iepirkuma rezultātu, un pasūtītājam bija ieteikts pārstrādāt konkursa nolikumu.

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes juriste Biruta Višņevska paziņoja portālam Gorod.lv, ka otrā, jau šogad, izsludinātā konkursa nolikums, kurā bija atrunāts nosacījums, ka par pretendenta izvēles galveno kritēriju būs nevis zemākā cena, bet izdevīgākais piedāvājums, ļaus pilsētai iegādāties kvalitatīvās mēbeles ar garantijas termiņu. 

Par piegādātāju tika izvēlēta vietējā firma, kura par 21 405,50 latiem piegādās 155 gultiņas, t.i., pat nedaudz vairāk par sākotnēji plānoto. Tādējādi 465 bērndārznieki drīz gulēs jaunajās gultiņās, nevis 50 gadus vecā „antikvariātā”. 

Pēc B.Višņevskas vārdiem, pirmsskolas izglītības iestādes jau izteica ieteikumus par mēbeļu krāsu un ar nepacietību gaida jaunās gultiņas. Tāpat dažām pirmsskolas izglītības iestādēm tika iegādāta jauna elektrotehnika, veļas mazgājamās mašīnas, ledusskapji, jo šī nepieciešamība bija radusies jau sen. Pašlaik tiek uzsākta pirmsskolas izglītības iestāžu renovācija, vēlāk daļā no tām tiks veikta teritoriju labiekārtošana un apgaismojuma maiņa. 


Написать комментарий