A.Mamikins: Pagaidām neesmu saņēmis darba piedāvājumus, kuri mani ieinteresētu, arī no Latgales nē 1

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sarunā ar portāla Gorod.lv korespondentu žurnālists Andrejs Mamikins paziņoja, ka pagaidām skaidri nezina, ar ko nodarbosies pēc 1.aprīļa, kad tiks slēgts viņa raidījums „Bez cenzuri”, kuru viņš veidojis no 2007.gada.

Atgādināsim, ka mediju koncerna MTG vadība, kura ir televīzijas kanāla TV5 īpašniece, nolēma slēgt Andreja Mamikiina raidījumu „Bez cenzuri”, pamatojot savu lēmumu ar reitingu samazināšanu.

A.Mamikins paziņoja portālam Gorod.lv, ka pēdējā laikā esot runājis ar vairākiem plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, tomēr pagaidām neesot saņēmis piedāvājumus, kuri viņu ieinteresētu. Žurnālists paziņoja, ka, izskatot piedāvājumus, lielu uzmanību pievērsis piedāvātajam līgumam un formulējumiem. „Uzticējos Ozoliņam un 3 mēnešus strādāju bez līguma, un lūk, kas no tā sanācis. Saprotu, ka daudziem nepatīk tas, ko es saku, tāpēc kļuvu nedaudz ciniskāks”, - paziņoja A.Mamikins.

Žurnālists paziņoja, ka neesot saņēmis piedāvājumus, piemēram, no Latgales, kur darbojas divi vietējie televīzijas kanāli un ar kuru vadību viņš esot pazīstams. A.Mamikins apliecināja, ka viņu joprojām uztrauc valsts liktenis, tāpēc viņš gribētu turpināt iepriekšējo darbību. Tomēr mainīt situāciju valstī, piedaloties vēlēšanās, A.Mamikins neplāno, atzīmējot, ka slikti pildīs politiķa darbu, kas prasa pacietību un izturību.    

Atgādināsim, ka raidījums „Bez cenzuri” pēdējo reizi būs skatāms šī gada 29.martā. 


Написать комментарий

Andris

Nesatraucies ! Tev kā starpnacionālā naida kurinātājam, varbūt, izskanēs piedāvājums no Ždanokas vai Lindermaņa. Gaidi! Un atceries, ka nekas netiek piedots.