Balvos notiks 3.Starptautiskais bērnu un jauniešu talantu un modes festivāls

Bērnu un jauniešu talantu un modes festivāls ,,Pa modes pakāpieniem” šogad ir kļuvis par starptautiska mēroga pasākumu, kurš notiks Balvu Kultūras un atpūtas centrā 26.-27.janvārī, informē Balvu novada pašvaldības mājas lapa.

Festivālā piedalīsies jauno aktieru un modeļu skolas „GMT models” audzēknes no Rīgas, Valmieras, Cēsīm, Bauskas, tērpu teātris „Varavīksne” no Gulbenes, Madonas, Alūksnes, pašapziņas celšanas studija „Lote” no Balviem, ,, Grožio mozaīka” no Paņevežas, ,,Santarves fonds” no Ukmerges un Kauņas, kā arī stila un skaistuma skolas ,,Fashion Elite” pārstāves no Daugavpils.

Vairāk nekā 50 festivāla dalībnieki ir vecumā no 3 līdz 16 gadiem, viņi tiks sadalīti pa vecuma grupām. Katrā vecuma grupā tiks piešķirtas nominācijas, kuras ļoti stingri izvērtēs žūrija, tās priekšsēdētāja būs starptautiskā talantu un modes festivāla ”Tērpu sirdspuksti” producente, režisore, ”GMT models” direktore Ginta Traine.

Atgādināsim, ka pērn Daugavpils Kultūras un sporta pilī arī notika starptautiskais talantu un modes festivāls „Talantu un modes mozaīka”, kuru rīkoja bērnu centrs „Varavīksnes centrs”, tiesa, galvenās balvas bija ieguvuši mūsu kaimiņi lietuvieši. Sekosim līdzi, kas kļūs par festivāla uzvarētāju šogad!


Написать комментарий