Daugavpils Rotko mākslas centru pārstāvēs Inga Goldberga 3

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Inga Goldberga pildīs Daugavpils Rotko mākslas centra mārketinga speciālista pienākumus.

Rotko centrā darbosies speciālists no kā būs atkarīga centra prezentācija starptautiskajā līmeni.

Portālam Gorod.lv Inga Goldberga pavēstīja, ka šo amatu viņa ieņem dažas dienas, tāpēc tagad vairāk iepazīstas ar saviem darba pienākumiem un nākotnes stratēģijām.

Pirmkārt, pēc speciālistes domām, jāsagatavo plašāku informāciju par centru un jāizvieto vairākos portālos. Ātrākā laikā jāpabeidz centra mājas lapas izstrādi, jo tā pildīs vislielāko funkciju informācijas izplatīšanas jomā.

I.Goldberga atzīmēja, ka augstāk minēto pasākumu veikšana neizmaksās dārgi. Pārējo pasākumu plānu varēs sastādīt, kad būs apstiprināts pašvaldības budžets. Noteikti jāpiedalās tūrisma nozares izstādēs, tuvākā izstāde „Balttour” notiks februārī.

Informācijas izplatīšana par centru ir pašlaik svarīgākais mērķis, uzsvēra Inga Goldberga. Jāinformē sabiedrība par plānotiem pasākumiem centrā (diskusijas, tikšanās). Paralēli jāgatavojas centra atklāšanas pasākumiem, kuri notiks drīzā laikā.

Darbs centrā būs veltīts ne tikai tūristu, bet arī vietējo iedzīvotāju piesaistei. Tūristus galvenokārt aicinās piedalīties ekspozīciju apskatē, taču vietējos iedzīvotājus grib iesaistīt piedalīties dažādos pasākumos un programmās. Attīstības plānos viena gada laikā centrs paredz pieņemt ap 90 000 apmeklētāju, lai sasniegt šo mērķi centrs uzsāks aktīvu sadarbību ar vietējām tūrisma firmām, noslēdzot ar tām līgumus, lai tūrisma objektu apmeklēšanas maršrutos iekļautu arī Rotko centru. Speciāliste atzīmēja, ka Latvijas tūrisma firmas jau sen gaidīja šī centra atklāšanu. „Var lepoties ar to, ka centrs būs tieši Latgalē, Daugavpilī.

Pilsētā, kur ir unikāls cietoksnis būs arī Rotko centrs. Tam noteikti ir jāattīstās, jo katrs šeit varēs atrast sev interesējošo informāciju,” teica Inga Goldberga.

No 2004. – 2009.gadam I. Goldberga bija Daugavpils domē Pilsētas attīstības departamenta vadītāja. Pašlaik darbojas “Ditton pievadkēžu rūpnīca” uzņēmuma padomē. Darbs centrā būs viņas pamatdarbs.


Написать комментарий

Lai dzīvo domes blatņiki!

Laiki mainās, bet personālijas nemainās...

Prieks redzet perspektivus cilvekus!

Написать комментарий