V.Širjakovs: Izmaiņas Daugavpils ārējā apgaismojuma sistēmā pagaidām nav gaidāmas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Būtiskas izmaiņas Daugavpils ārējā apgaismojuma sistēmā pagaidām nav gaidāmas, portālam Gorod.lv paziņoja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

Atgādināsim, ka no 2013.gada 1.janvāra ielu, laukumu un citu sabiedriskā lietošanā esošo teritoriju apgaismojuma funkcijas nodotas pašvaldības uzņēmumam „Labiekārtošana-D”.

Vicemērs atzīmēja, ka pērn tika īstenoti apgaismojuma sistēmas uzlabošanas pasākumi, kuru ietvaros tika likvidēts dispečeru dienests un izveidota papildu remontbrigāde, tika pagarināts dispečeru darba laiks, lai viņi varētu operatīvāk novērst traucējumus. Kā arī tika ieviesta jauna programma, kura nodrošina sistēmas darbu.

„Pilsētnieki varēja pārliecināties, ka tagad ārējais apgaismojums dienas laikā tiek ieslēgts daudz retāk, jo darbinieki diagnosticē traucējumus vakarā, kad tiek ieslēgts apgaismojums. Kopumā, pilsētas apgaismojuma sistēmas darbība ir sakārtota, un diez vai atbildīgās iestādes pašreizējā vadība piedāvās jauninājumus tuvāko 3-6 mēnešu laikā”, - atzīmēja Vjačeslavs Širjakovs.

Atgādināsim, ka par ielu apgaismojuma traucējumiem var ziņot darbdienās no plkst.8:00 līdz 17:00 (tālr. 654-22077), ārkārtas situācijās jāzvana pa tālr.22001150. Ziņot par traucējumiem var arī, sūtot informāciju uz e-pastu labiekartoshana@apollo.lv.


Написать комментарий