Aicinām pieteikties festivāla Baltic STAR 2013 kastingiem

foto: beta.damif.com
foto: beta.damif.com

Biedrība DAMIF (Starptautiska dejas, mūzikas un mākslas federācija) aicina jebkuru talantīgu cilvēku pieteikties bezmaksas kastingiem, lai pretendētu dalībai festivālā Baltic Star, kas notiks Arēnā “Rīga” 2013. gada 2. novembrī.

Kastingi - atlases kārtas notiks vairākās Latvijas pilsētās, dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija. Šobrīd kastings Daugavpilī paredzēts marta sākumā. Liela daļa atlases kārtu notiks  uz Tallink prāmja Romantika kruīza “Rīga – Stokholma – Rīga” laikā. Nevienā atlases kārtā kastingā dalībniekiem nav dalības maksas.

Federācijas mērķis ar starptautisko un sociālo projektu atklāt jaunos talantus dažādos žanros, ļaut jebkuram talantīgam cilvēkam izpausties, parādīt savas spējas plašākai publikai.

Sadarbībā un ar Rīgas Domes atbalstu starptautiskais festivāls BALTIC STAR kļūs par lielāko centrālo ikgadējo Latvijas un Baltijas muzikālo notikumu. Viens no galvenajiem festivāla BALTIC STAR mērķiem ir popularizēt Latvijā un Baltijas valstīs dzīvojošo tautu kultūras.

Mūs finansiāli atbalsta Rīgas Dome, Tallink Latvija, IT uzņēmums Bitcom Grupa, MAXIMA LATVIJA. Mūsu informatīvie atbalstītāji ir A/S Radio SWH (Radio SWH, Radio SWH Rock, Radio SWH+, SpinFM), kā arī izdevniecības nams “PETITS”, izdevniecība “Rīgas Viļņi”. DAMIF sadarbības partneri ir arī: aģentūra Live Rīga, AirTour, Double Coffee.

Mūs atbalsta zvaigznes: Laima Vaikule, „Prāta Vētra”, Jānis Stībelis, Intars Busulis, Krievijas “zelta ģitāra” - Viktors Zinčuks un citi populāri mākslinieki un mūziķi.

Federācijas mērķis tuvākajos gados aicināt dalībniekus ne tikai no Baltijas valstīm, bet arī no citām Eiropas un bijušajām padomju valstīm.

Pieteikuma anketu atradīsiet šeit. 
 


Темы: , ,
Написать комментарий