8.janvārī beidzas termiņš kandidatūru pieteikšanai uz M.Rotko mākslas centra trim vakancēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālam Gorod.lv zināms, ka šodien, 8.janvārī plkst.17:00 beidzas termiņš kandidatūru pieteikšanai uz Marka Rotko mākslas centra trim vakancēm. Vakances tika izsludinātas Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes mājas lapā.

Ar grūtībām sameklējām sludinājums par to, ka M.Rotko mākslas centrs aicina darbā juristu, mārketinga speciālistu un tīklu administratoru. Minētajos sludinājumos sīki aprakstītas prasības kandidātiem un darba pienākumi.

Jāatzīmē, ka nopietnas prasības tiek izvirzītas mārketinga speciālistam, kurš uzņemsies atbildību par to, lai Centrs kļūtu atpazīstams. Pašvaldības pārstāvji agrāk ziņojuši, ka Centra mārketinga nodaļas vadītājam jābūt profesionālam un zinošam cilvēkam, kurš attiecīgi saņems par savu darbu labu atalgojumu – 690 latus.
    
M.Rotko mākslas centra vadītājs Aleksejs Burunovs informēja, ka šodien tiks izskatītas visas pietiekušās kandidatūras, bet rīt varētu kļūt zināmi jaunu darbinieku vārdi. Centra direktors paziņoja, ka pavasarī tiks izsludināti konkursi par citām vakancēm, tostarp, darbā tiks aicināti gidi.

Izņemot augstākminētās vakances, M.Rotko mākslas centram nepieciešami vēl daži desmiti darbinieki, kuru darbs tiks labi apmaksāts. CV jāsūta uz e-pastu aleksejs.burunovs@daugavpils.lv.
 


Написать комментарий