Bondars nesadarbosies ar “Reformu partiju”

foto: kasnotiek.com
foto: kasnotiek.com

Bijušais Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Mārtiņš Bondars nolēmis patlaban nesadarboties ar "Reformu partiju" (RP).
Kā informēja RP preses sekretāre Daiga Holma, Bondars skaidrojis, ka RP vēlas veikt pārmaiņas soli pa solim, bet viņš uzskata, ka pārmaiņas jāveic daudz straujāk.

Arī Bondars savu lēmumu pamatoja ar to, ka RP neesot vēlmes veikt radikālas pārmaiņas.

Pēc Bondara domām, RP zemie reitingi nozīmē, ka kaut kas ir "nogājis greizi". Vaicāts, kādas tieši pārmaiņas RP vajadzētu veikt, Bondars uzsvēra, ka partijai pašai ir jānosaka savi mērķi.

Viņš gan piebilda, ka, arī veicot pārmaiņas soli pa solim, rezultātā partija varētu arī nonākt pie nozīmīgām izmaiņām. Jautāts par RP reakciju uz šādu viņa lēmumu, Bondars norādīja, ka nezina to, jo pēc savas runas RP valdes sēdi pametis.

Atbildot uz jautājumu, vai tuvākā nākotnē viņš varētu iesaistīties politikā, Bondars sacīja, ka ir sabiedriski aktīvs cilvēks, kurš cenšas atrast savu vietu.

Kā ziņoja portāls Mixnews, RP Rīgas nodaļas valde pagājušajā nedēļā lūdza partijas valdes priekšsēdētāju Valdi Zatleru uzaicināt Bondaru iestāties RP, būt par pārmaiņu vadītāju un kopā īstenot partijas vadību. Rīgas nodaļa aicināja Zatleru uzrunāt Bondaru arī kā RP kandidātu Rīgas mēra amatam.

Bondars iepriekš atzina, ka viņam šī partija liekas "ļoti simpātiska", jo spēj uzklausīt arī kritiku un "asus vārdus", kurus viņš veltījis šim politiskajam spēkam iepriekš notikušajās sarunās.


Написать комментарий