Daugavpilī notiks Liepājas un Varšavas ielu rekonstrukcijas prezentācija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

8.janvārī plkst.17:00 Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā (Raiņa ielā 28) notiks Liepājas ielas (no 18.novembra ielas līdz Avotu ielai) un Varšavas ielas (no 18.novembra ielas līdz Smilšu ielai) būvniecības ieceru prezentācija.

Darbu ierosinātājs ir Daugavpils pilsētas dome, projekti tiks īstenoti par Eiropas naudu.

Informatīvie materiāli par būvniecības ieceri apskatāmi līdz 21.janvārim Daugavpils pilsētas domes telpās, Daugavpilī, Kr.Valdemāra ielā 1, tālr.65404344, un Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās Raiņa ielā 28, Daugavpilī, tālr.65457160, Daugavpils pilsētas domes interneta mājas lapā.

Līdz 21.janvārim iesniedzamas arī rakstiskas atsauksmes.

Aploksnes ar piedāvājumiem rekonstruēt Liepājas un Varšavas ielas Daugavpilī tika atvērtas novembrī, tomēr uzvarētājs pagaidām nav noteikts. Lēmums par Liepājas ielu tiks pieņemts tuvākajā laikā, savukārt sakarā ar Varšavas ielas rekonstrukciju speciālistiem vēl jāatrisina daži jautājumi.

Rekonstrukcijas darbi paredz seguma un apgaismojuma rekonstrukciju, lietus ūdeņu kanalizācijas rekonstrukciju, vides pieejamības nodrošināšanu. Projektu realizācijai ERAF fonda iedalītā naudas summa ir 2,4 miljoni latu. Projekts paredz ielu rekonstrukciju, pateicoties kam tiks nodrošināta pilsētas industriālo un ražošanas zonu pieejamība un tiks veicināta pilsētas saimnieciskā darbība.


Написать комментарий