Jēkabpilī aizturēts iespējamais slepkava un laupītāju banda

foto bauskasdzive.lv
foto bauskasdzive.lv

Gada pēdējās dienās policija Jēkabpilī aizturējusi divus laupītājus un vīrieti, kuru tur aizdomās slepkavībā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Ceturtdien policisti par vairākiem Jēkabpilī pastrādātiem noziedzīgiem nodarījumiem aizturēja divus agrāk tiesātus vīriešus. Aizturētie trešdien Jēkabpilī aplaupīja vairākus cilvēkus. Kādam vīrietim laupītāji uzbruka Dignājas ielā, nodarot cietušajam miesas bojājumus un nolaupot mobilo tālruni un citas mantas. Vēlāk uz A.Pormaļa ielas vīrieši aplaupīja 1993.gadā dzimušu vīrieti, piedraudot ar nazi un atņemot viņam mobilo tālruni.

Izmeklēšana noskaidrots, ka abas personas jau iepriekš ir aplaupījušas kādu otrās grupas invalīdu un pastrādājušas arī citas zādzības.

Abi jau agrāk ir nonākušas policijas redzeslokā par zādzībām un laupīšanām. Viens no viņiem - 1979.gadā dzimis vīrietis bez noteiktas dzīvesvietas – iepriekš piecas reizes tiesāts, pēdējo reizi par laupīšanu, un atbrīvots no ieslodzījuma vietas 2009.gadā. Savukārt otrs – 1968.gadā dzimis vīrietis - arī tiesāts jau piecas reizes un no cietuma atbrīvots šogad janvārī.

Abiem aizdomās turētajiem tiesa piemērojusi apcietinājumu.

Savukārt kādā dzīvoklī Jēkabpilī ceturtdien atrastas 1952.gadā dzimušā vīrieša mirstīgās atliekas ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Izmeklējot noziegumu, policisti tajā pat dienā aizturēja 1988.gadā dzimušu jēkabpilieti. Aizturētais policistu redzeslokā jau bija nonācis un par dažādiem noziegumiem tiesāts trīs reizes. Aizturētais atzinis vainu, sakot, ka noziegums noticis kopīgas alkohola lietošanas laikā.

Abos gadījumos policija turpina izmeklēšanu.


Написать комментарий