Vērtēs 29 organizāciju lūgumus piešķirt sabiedriskā labuma statusu

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Ceturtdien pulksten 9:00 Valsts ieņēmumu dienestā (VID) Smilšu ielā 1, 304.telpā notiks Sabiedriskā labuma komisijas (SLK) sēde, kurā tiks lemts par sabiedriskā labuma organizācijas statusa piešķiršanu 29 organizācijām.

VID portāls 'Delfi" uzzināja, ka SLK izvērtē biedrību, nodibinājumu un reliģisko organizāciju iesniegtos dokumentus un sniedz atzinumu par sabiedriskā labuma organizācijas (SLO) statusa piešķiršanu.

VID vērtēs "Sportinga savienība FAS Latvija", "Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubs", "Juglas Mūzikas skolas atbalsta fonda", "Nicole Smile", "Fonda Mammām un Tētiem", "Latvijas un Krievijas sadarbības asociācijas", "Netradicionālo un ekstrēmo sporta veidu biroja", "Lions club Jurmala", "Orientēšanās sporta kluba "Sēlijas mežs"", "Krimuldas novada attīstības biedrības", "Sporta kluba "Liepājas sporta pērle", kā arī biedrības "Ziemerpils" pieteikumus.

Paredzēts skatīt arī biedrību "ATMA", "Austras biedrība", "www.mybaltika.info", "Fonda Zelta Sirds", "Veselības un sociālā servisa-Artemīda", "Latvijas Diabēta federācijas" un "Latvijas Sporta federāciju padomes", kā arī "Junioru futbola kluba "Olimps", biedrību "Atbalsta centrs "Sapnis"", "Vides fakti", "Volejbola komanda "Rietumjūrmala""", "Šūpolēs", "Universum", nodibinājuma "Latvijas sporta rehabilitācijas un sociālais centrs "Staicele""", "Valkas Dāmu kluba", kā arī biedrību "Cerības pakāpiens" un "Cēsu Pils koris" pieteikumiem.

Biedrība, nodibinājums vai reliģiskā organizācija, kas vēlas iegūt sabiedriskā labuma organizācijas statusu, kas ļauj saņemt nodokļu atvieglojumus.


Написать комментарий