'Huawei' plāno paplašināt darbību Baltijā

publicitātes foto
publicitātes foto

"Huawei Technologies" nākamgad Latvijā plāno trīskāršot viedtālruņu tirgus daļu. Uzņēmums arī iecerējis turpināt dažādus sociāli atbildīgus projektus, un būs sadarbības partneris 4G tīkla tehnoloģiju ieviešanai Latvijā.

Šonedēļ Baltijā viesojās "Huawei Technologies" ceļojošā mobilo tehnoloģiju izstāde, kurā ierīkota konferenču zāle un ir iespējams izmēģināt kompānijas jaunākos produktus.

Latvijā "Huawei Technologies" darbojas kopš 2005. gada un veic dažādu tīklu modernizāciju. Viens no lielākajiem projektiem ir "Lattelecom" tīkla pāreja uz jauno platformu, kas ar interneta palīdzību nākotnē nodrošinās "Lattelecom" pakalpojumu sniegšanu. 2012. gadā kompānija plāno palielināt "Huawei" produkcijas – terminālu un mobilo telefonu – popularitāti Latvijā.

"Latvijas tirgū ir ieinteresētība par mūsu tehnoloģijām un risinājumiem, tāpēc nākamgad lielāku uzmanību pievērsīsim produktu gala patērētājam, taču neaizmirsīsim arī jau esošos biznesa klientus. Latvijā viedtālruņu segmentā mums ir 3% no tirgus, Igaunijā tie ir 7%. Ņemot vērā pieaugošo interesi par mūsu tehnoloģijām, nākamgad plānojam divkāršot vai pat trīskāršot savu viedtālruņu tirgus daļu Baltijā," saka "Huawei Technologies" Baltijas pārdošanas direktors Aurimas Eidžiunas.

Šobrīd "Huawei" viedtālruņi Latvijā pieejami mobilo sakaru operatora "Bite Latvija" veikalos. Patērētājiem tiek piedāvāti divi modeļi - "Ascend G 300", kuram ir četru collu Gorilla Corn Glass ekrāns un 1 Ghz procesors, pilnībā uzlādējās tikai 90 minutēs, un "Honor", kuram ir četru collu TFT-LCD ekrāns, divas kameras un pagarināts baterijas lietošanas ilgums.

"Nākamgad Latvijas tirgū mēs plānojam laist klajā jaunus viedtālruņu modeļus, un tas visticamāk notiks martā. Mūsu mērķis ir panākt, lai "Huawei" viedtālruņi būtu pieejami gan mazumtirdzniecības, gan mobilo operatoru veikalos," stāsta "Huawei Technologies Latvia" telefonu pārdošanas vadītāja Alina Demiča.


Написать комментарий