Ceļus vērtē pēc seguma nevis pēc virziena

foto ludzaspils.lv
foto ludzaspils.lv

Pagājušajā gadā Ludzas novada pašvaldība rekonstruēja vienu Latgales ielas posmu, un šogad ir izdevies uzlabot vēl vienu Latgales ielas posmu – no Krāslavas ielas līdz Stacijas ielai, informē Ludzas novada pašvaldība.

 17. novembrī Ludzas novada domes vadība, deputāti un SIA būvfirmas „Ceļi un tilti” pārstāvji pārgrieza sarkanu lenti, simbolizējot rekonstruētās ielas atklāšanu. Lai padarītu atklāšanas pasākumu krāšņāku, tika organizēta transporta līdzekļu autoparāde. Norietošas saules staros dižojās un priecēja ludzāniešu acis 12 dažādi automobīļi. Te bija 1967. gada izlaiduma Volga un tā saucamā „Kapeika” – 1980. gada izlaiduma Žigulis, ļoti „skanīgas” sporta Opel un Volkswagen automašīnas, ar avīzēm izrotātais laikraksta „Ludzas Zeme” Opel Zafira, bija arī ekskluzīvais Mercedez-Benz, Volvo un Audi. Šī krāšņā kolonna zirga pavadībā nobrauca pa Latgales ielu līdz pasta ēkai. Ludzas novada pašvaldība pateicas visiem aktīvajiem ludzāniešiem, kas piedalījās autoparādē, padarot atklāšanas pasākumu atraktīvāku un interesantāku.

Latgales ielas posms jau ir nodots ekspluatācijā; iela ir kļuvusi līdzenāka, skaistāka – ar naktī spīdošajiem rotājumiem uz laternām, drošāka – ar gājēju pārējām un ietvēm. Tā ir ne tikai pati galvenā iela pilsētā, bet arī skaista un ērta.

To, kā mainās pilsētas, parasti redz tikai iebraucēji, bet izmaiņas mūsu Ludzā ir redzamas pat vietējiem iedzīvotājiem. Tagad novada pašvaldības speciālisti uzsāks darbu pie projektiem citu pilsētas ielu sakārtošanai – daudzas no tām arī gaida remontu. Ludzas novada pašvaldība arī turpmāk strādās, lai padarītu pilsētu, novadu par pievilcīgu vietu tūristiem un omulīgām mājām saviem iedzīvotājiem.


Написать комментарий