Daugavpils bērnudārzu vajadzībām tiks iegādātas jaunas virtuves iekārtas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šī gada 16.novembrī Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde izsludinājusi iepirkumu par virtuves iekārtu iegādi Daugavpils pirmsskolas izglītības iestāžu vajadzībām. Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 29.novembrim, tāpēc, visdrīzāk, nepieciešamās iekārtas tiks iegādātas jau šogad.

Iepirkuma ietvaros tiek plānots iegādāties 3 elektriskos katlus (tilpums 100 l), 2 elektriskās plītis un 2 elektriskās pannas (tilpums 70 l). Tas ir specializētās iekārtas, kas kalpos ilgu laiku. Iepirkuma kopējās izmaksas varētu sastādīt ap 10 tūkstošiem latu.

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes juriste Biruta Višņevska portālam Gorod.lv paziņoja, ka iekārtu iepirkumam domātie līdzekļi tika paredzēti pārvaldes budžetā un tiks izmantoti, lai nomainītu iekārtas, kas ir novecojušas un bīstamas.

Pašvaldība sen nav finansējusi Daugavpils pirmsskolas izglītības iestāžu virtuves iekārtu maiņu. Tomēr B.Višņevska atzīmēja, ka tas nav pirmais lielais iepirkums, kas pēdējā laikā tika veikts bērnudārzu vajadzībām. Piemēram, drīzumā noslēgsies konkurss par bērnu gultiņu iegādi, kurai tika iedalīti 22 tūkstoši latu.

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē cer, ka nākamā gada budžets ļaus turpināt pirmsskolas izglītības iestāžu infrastruktūras modernizāciju.


Написать комментарий