Dega kokzāģētavas jumta pārsegums

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 6.novembra plkst. 6:30 līdz 7.novembra plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 29 izsaukumus. Kopumā dzēsti 10 ugunsgrēki, veikti 15 glābšanas darbi, bija arī četri maldinoši izsaukumi.

 Ugunsgrēkos nav cietuši vai bojā gājuši cilvēki.

Šorīt, plkst. 06:57, VUGD saņēma informāciju, ka Smiltenes novada, Launkalnes pagastā, kokzāģētavā deg katlumāja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkai deg skārda jumta pārsegums un siltumizolācijas materiāls starp jumta kārtām. Kopējā degšanas platība bija 120m2. Ugunsgrēks tika lokalizēts plkst. 07:51, bet likvidācijas darbi vēl turpinās.

Vakar, plkst. 16:22, VUGD saņēma informāciju, ka Daugavpils novada Naujenes pagastā deg neapdzīvota māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu koka māja jau deg pilnā platībā. Dzēšanas darbi tika organizēti ar ūdens pievešanu no divu kilometru attālumā esošas ūdenstilpnes. Kopējā degšanas platība bija 100m2. Ugunsgrēks tika pilnībā likvidēts plkst. 20:57.


Написать комментарий