Videonovērošanas kameras dara savu darbu: Daugavpils pašvaldības policija konfiscējusi 24 cigarešu paciņas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Izskatās, ka Daugavpilī nesen uzstādītas videonovērošanas kameras dara savu darbu – Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas atskaitē minēts, ka laika posmā no 8. līdz 14.oktobrim policijas darbinieki konfiscējuši 24 cigarešu paciņas bez LR akcīzes nodokļa marķējuma.

Pašvaldības policija katru nedēļu publicē atskaites par struktūras darbu. Pēdējā atskaitē tiek minēts, ka pagājušās nedēļas laikā tika fiksēti 114 administratīvie pārkāpumi. Protokolu pamatdaļa (54) tika sastādīta par transportlīdzekļu stāvēšanas un novietošanas noteikumu pārkāpumiem, 10 administratīvie protokoli tika sastādīti par smēķēšanu neatļautajā vietā un vēl 10 – par nepilngadīgo smēķēšanu, 12 – par akcīzes preču tirdzniecības pārkāpumiem. Kopumā nedēļas laikā tika saņemti 27 iesniegumi, atstrādāti 89 izsaukumi.

Saskaņā ar pilsētas pašvaldības policijas oficiālajā mājas lapā publicēto informāciju, septembra beigās policijas pārstāvji konfiscējuši 44 cigarešu paciņas bez LR akcīzes nodokļa marķējuma.

Jāatzīmē, ka pašvaldības policija periodiski ziņo par atrastajām mantām, kuru vidū bieži vien ir maisiņi ar cigaretēm, pudeles ar caurspīdīgu šķidrumu un raksturīgu alkohola smaku.


Написать комментарий