V. Azarevičs iepazinās ar padarīto Jauniešu centrā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

4. oktobrī Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs, kopā ar Jaunatnes departamenta vadītāju Teodoru Bikovski devās uz jaunizveidoto Jaunatnes departamenta Jauniešu centru, kas izveidots bijušajā 17. vsk ēkā Varšavas ielā. Vitālija Azareviča mērķis bija pārbaudīt, kas izdarīts no augusta vidus, kad centrs tikai izveidots, informē Daugavpils pašvaldība.

Vitālijs Azareviočs runāja ar Jaunatnes departamenta darbiniekiem, izskatīja jauniešu organizāciju sarakstus, interesējās par centra statusa juridiskās puses sakārtošanu, apskatīja tās telpas, kur jau darbojas jaunieši. Savu mājvietu šajā ēkā atradušas jau 15 jauniešu organizācijas, bet vēl daudzas ir ieinteresējušās un pieteikušās.

Pēc telpu apskates, Vitālijs Azarevičs  izteica gandarījumu, ka pati ideja sevi ir attaisnojusi un šāds centrs pilsētā bija vajadzīgs. Par to liecina jauniešu interese un aktīvā doto iespēju izmantošana. Azareviča kungs uzskata, ka priekšā vēl ļoti daudz darba. Jaunatnes departamentam jāpiestrādā pie juridisko dokumentu sakārtošanas, pie telpu sakārtošanas, mēbelēm, kuru centrā trūkst un daudzi citi darbi jāpadara, lai Jauniešu centrs pilnvērtīgi strādātu un tā iemītniekiem būtu tur ērti un interesanti darboties un realizēt savus projektus.


Написать комментарий